(Видео) Не се збогатив, туку изгубив шест заби од стрес, се пожали творецот на популарната серија Squid Game

И покрај тоа што „Блумберг“ процени дека серијата Squid Game на „Нетфликс“ остварил добивка од 900 милиони долари, нејзиниот творец, Хванг Донг-Хук вели дека се …

(Видео) Не се збогатив, туку изгубив шест заби од стрес, се пожали творецот на популарната серија Squid Game Прочитај повеќе »