На Америка ѝ се заканува граѓанска војна, ако некој од кандидатите за претседател не ги признае изборите

На Америка ѝ се заканува граѓанска војна, ако некој од кандидатите за претседател не ги признае изборите, стои во најновиот извештај кој го направила транснационалната невладина …

На Америка ѝ се заканува граѓанска војна, ако некој од кандидатите за претседател не ги признае изборите Прочитај повеќе »