(Видео) По грешка добил кутии полни со телефони iPhone 15 Pro Max, сака да ги задржи

Дали некогаш сте се запрашале како Apple ги следи нарачките на iPhone и се осигурува да бидат доставени до местото каде што треба да одат? …

(Видео) По грешка добил кутии полни со телефони iPhone 15 Pro Max, сака да ги задржи Прочитај повеќе »