iPhone

УСБ магнетен кабел за сите видови на смарт уреди, без него нема да излезете од дома

Живееме брзо и секојдневието ни е такво, па носењето на мобилни и друг вид на смарт уреди стана неизоставен дел од нашиот живот. Обврските и …

УСБ магнетен кабел за сите видови на смарт уреди, без него нема да излезете од дома Прочитај повеќе »

Новиот iPhone ќе има компонента која ја нема ниту еден друг телефон во светот

Се очекува дека Аpple оваа година ќе претстави дури 4 нови iPhone телефони. Бројните извештаи тврдат дека на пазарот ќе најдат 3 наследници на моделот …

Новиот iPhone ќе има компонента која ја нема ниту еден друг телефон во светот Прочитај повеќе »

Руска студентка изведе стриптиз за да добие нов ајфон

Видеото на кое руската студентка Јевгенија С. (19) изведува стриптиз за да го добие најновиот ајфон предизвика бура на социјалните мрежи во Русија. Изведениот стриптиз …

Руска студентка изведе стриптиз за да добие нов ајфон Прочитај повеќе »

Scroll to Top