исчезне

На 21 август Сонцето целосно ќе исчезне, а еве за што се работи…

За помалку од месец дена, на 21 август, Сонцето ќе исчезне, но само ширум Соединетите Американски Држави. Од Орегон до Јужна Каролина, жителите ќе имаат …

На 21 август Сонцето целосно ќе исчезне, а еве за што се работи… Прочитај повеќе »

Теоретичари на завери: Америка ќе исчезне во потоп по нуклеарна експлозија

Американската банкнота од сто долари, кога ќе се свитка под одредени агли, укажува дека САД ќе исчезнат под ударот на огромен гасен бран предизвикан од …

Теоретичари на завери: Америка ќе исчезне во потоп по нуклеарна експлозија Прочитај повеќе »

Scroll to Top