Теоретичари на завери: Америка ќе исчезне во потоп по нуклеарна експлозија

Американската банкнота од сто долари, кога ќе се свитка под одредени агли, укажува дека САД ќе исчезнат под ударот на огромен гасен бран предизвикан од нуклеарна експлозија, велат многуте американски блогови што се подложни на теории на заговор, пренесува МКД.мк.

Соединетите Американски Држави, ако се суди според теоретичарите на заговори, набргу ги очекува фатален нуклеарен напад…

911 njujork bliznackiИмено, тие велат дека американската банкнота од 20 долари, отпечатена во 1998 година, криела тајна порака за уништувањето на њујоршкиот Светски трговски центар на 11 септември 2001 година.

Во последно време, пак, ја пропагираат теоријата дека новата банкнота од 100 долари укажува на идните настани во Америка, и тоа оние најцрните – уништување на Соединетите Држави од огромен гасен бран – вистинско цунами предизвикано од нуклеарна експлозија.

Тие тврдат дека, кога ќе се свитка банкнотата под одредени агли, се добива слика на огромен гасен бран, односно цунами, како преминува преку зграда. Над него се наѕира радиоактивно небо – со нуклеарна „печурка“, која се појавува по експлозијата.

Scroll to Top