Тито го „наместил“ мечот меѓу Југославија и Германија во 1974

Една од најголемите контроверзии и теории на заговор кои се појавуваат во јавност е дека за време на Светското првенство во 1974 година Јосип Броз …

Тито го „наместил“ мечот меѓу Југославија и Германија во 1974 Прочитај повеќе »