Лага е дека ширите слобода и демократија – тоа се виде во Виетнам и Либија, а сега и во Сирија

По американскиот напад врз Сирија, европскиот пратеник Иван Пернар со отворено писмо му се обратил на американскиот амбасадор во Хрватска, Вилијам Роберт Кохорст. Писмото го …

Лага е дека ширите слобода и демократија – тоа се виде во Виетнам и Либија, а сега и во Сирија Прочитај повеќе »