избегне

Се ближи ли крајот на светот?! – Астероид за влакно ќе не избегне во октомври

Тој на Земјата ќе се приближи на растојание, кое е приближно, девет пати поблиску од Месечината. Астероидот, кого астрономите за прв пат по пет години …

Се ближи ли крајот на светот?! – Астероид за влакно ќе не избегне во октомври Прочитај повеќе »

Ова е вистинската причина зошто Третата светска војна е неизбежна

Според информаторот на Светска Банка, Карен Худес, американскиот долар ќе пропадне и ќе биде заменет со нов, безкаматна валута, зависна од златото. Худес е адвокат, …

Ова е вистинската причина зошто Третата светска војна е неизбежна Прочитај повеќе »

Плива секој ден речиси по 2 километри до работа за да го избегне стресот

Повеќето луѓе би сакале да имаат таква навика да вежба наутро пред работа. Еден Германец најде начин да ги поврзе тие две работи, па сега …

Плива секој ден речиси по 2 километри до работа за да го избегне стресот Прочитај повеќе »

Најчитана книга во библиотеката на Обединетите народи – „Како да се избегне судењето за воени злочини“

Дали некогаш сте се запрашале зошто елитата и нивните поданоци можат да се извлечат со убиство? ОН имаат многу популарен прирачник за такви работи. Библиотеката …

Најчитана книга во библиотеката на Обединетите народи – „Како да се избегне судењето за воени злочини“ Прочитај повеќе »