Астероид со јачина од 20 атомски бомби мина покрај земјата

Астероидот 2012 TC 4, со должина меѓу 12 и 27 метри, изминатата ноќ „за влакно“ не ја погоди Земјата, попрецизно за 44.000 километри, движејќи се …

Астероид со јачина од 20 атомски бомби мина покрај земјата Прочитај повеќе »