(Видео) Бабичка од Скопје скокна со падобран

Марионка Стефанова Маре за својот 70 роденден реши да скокне од падобран. Овој невообичаен подарок Маре го доби од својот син Јане Стефанов. Јане кој …

(Видео) Бабичка од Скопје скокна со падобран Прочитај повеќе »