(Видео) Бабичка од Скопје скокна со падобран

By

Марионка Стефанова Маре за својот 70 роденден реши да скокне од падобран. Овој невообичаен подарок Маре го доби од својот син Јане Стефанов.

Јане кој работи во Аероклубот „Скопје“ одлучил на уникатен начин да го прослави роденденот на својата мајка.

 

Ќе ви се допадне