Професор од Оксфорд напишал книга за вонземјаните, вели дека тука се да нè спасат

Професорот од Оксфорд Јанг хаи Чи, во својата книга тврди дека вонземјаните постојат и дека тие имаат за цел да создадат нов вид кој треба …

Професор од Оксфорд напишал книга за вонземјаните, вели дека тука се да нè спасат Прочитај повеќе »