(Фото) Макрадули папса, Шилегов брка рекорд

Заменик-министерот за живтона средина, Јани Макрадули вчера заспа среде јавната расправа за справување со енормното загадување. Додека тој спиеше, градоначалникот на град Скопје, Петре Шлегов,  играше …

(Фото) Макрадули папса, Шилегов брка рекорд Прочитај повеќе »