(Видео) Руски брод си игра криенка со американски носач на авиони

Рускиот патролен брод Јарослов Мудри, ги следи акциите на американскиот носач на авиони Хари Труман, во Средоземното море, играјќи си со него криенка. Новинарите на …

(Видео) Руски брод си игра криенка со американски носач на авиони Прочитај повеќе »