(Видео) Почина млад пејач од „Ѕвездите на Гранд“

Поранешниот пејач во „Ѕвездата на Гранд“, Јасмин Хасиќ почина на 36 години. Тој почина откако минатиот месец му се влошила здравствената состојба. На Јасмин му …

(Видео) Почина млад пејач од „Ѕвездите на Гранд“ Прочитај повеќе »