(Видео) Лос упадна во кино на Алјаска и ги исплаши вработените

Лос упадна во кино во Алјаска и ги исплаши вработените. Смешниот момент е снимен од безбедносните камери. Откако влезе животното им ги изеде сите пуканки …

(Видео) Лос упадна во кино на Алјаска и ги исплаши вработените Прочитај повеќе »