Поранешниот ангел на Викторија сикрет Јасмин Тукс е прогласена за најубава жена за 2022

Поранешниот ангел на Викторија сикрет, Јасмин Тук, е прогласена за најубава жена за 2022 година. Листата најубави лица за минатата година ја направи платформата TC …

Поранешниот ангел на Викторија сикрет Јасмин Тукс е прогласена за најубава жена за 2022 Прочитај повеќе »