Младите Американци книгите ги заменија со социјалните медиуми

Американски истражувачи се огласија во јавноста и ја изразија својата загриженост за однесувањето на младите лица во земјата и нивната преголема ангажираност со социјалните медиуми. …

Младите Американци книгите ги заменија со социјалните медиуми Прочитај повеќе »