Ќерката на Балашевиќ скршена од болка, лекарите два часа се бореле за неговиот живот

Ќерката на легендарниот пејач Ѓорѓе Балашевиќ, Јелена Беба, е скршена од болка поради загубата на нејзинот татко, легендарниот кантавтор. Таа за медиумите само кратко одговорила …

Ќерката на Балашевиќ скршена од болка, лекарите два часа се бореле за неговиот живот Прочитај повеќе »