Џуџест фокстериер е прогласен за најстарото куче во светот, има 154 кучешки години

Џуџестиот фокстериер, на возраст од 22 години и 59 дена или 154 години во кучешки години, Пебл е моментално најстарото живо куче на светот, а …

Џуџест фокстериер е прогласен за најстарото куче во светот, има 154 кучешки години Прочитај повеќе »