(Видео) Карлеуша за Стефан Величковски: Ти си арогантен и безобразен

Македонецот Стефан Величковски го раскара жирито во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“. Неговото пеење и самодоверба ѝ се допаднаа на Вики Миљковиќ, но не …

(Видео) Карлеуша за Стефан Величковски: Ти си арогантен и безобразен Прочитај повеќе »