Ќерка на српски политичар убила 79-годишна баба

Ќерката на поранешниот српски политичар Саша Дујовиќ, Јелена Шпаговиќ, ја убила 79-годишната пензионерка Мајда Гаровиќ. Убиството се случило во 2019 година, а судот денеска ја …

Ќерка на српски политичар убила 79-годишна баба Прочитај повеќе »