Српска актерка ќе го глуми Џокер

Српската актерка Јелица Ковачевиќ ќе го глуми ликот и делото на еден од најпознатите негативци во филмовите и сериите Џокер. Таа вели дека досега српската кинематографија …

Српска актерка ќе го глуми Џокер Прочитај повеќе »