Властите во Токио им нудат пари на граѓаните да се иселат поради пренаселеност во метрополата

Властите во Токио им нудат пари на граѓаните да се иселат заради пренаселеност. Од април семејствата кои се самохрани родители ќе можат да добијат по …

Властите во Токио им нудат пари на граѓаните да се иселат поради пренаселеност во метрополата Прочитај повеќе »