Голманот Леман со моторна пила му ја уништил гаражата на соседот

Поранешниот германски голман Јенс Леман, со моторна пила му ја уништил гаражата на соседот, пренесоа германските медиуми. Претходно се расправале за местото на кое мајсторите …

Голманот Леман со моторна пила му ја уништил гаражата на соседот Прочитај повеќе »