јогата

ВАТИКАН ОБЈАВИ – Јогата и Хари Потер доведуваат до опседнатост на демоните

Реномираниот ватикански егзорцист тврди дека „сотонската јога“ и сериите од типот на Хари Потер се одговорни за големиот бран на демонска опседнатост кај младите луѓе …

ВАТИКАН ОБЈАВИ – Јогата и Хари Потер доведуваат до опседнатост на демоните Прочитај повеќе »

ВАТИКАН ОБЈАВИ – Јогата и Хари Потер доведуваат до опседнатост на демоните

Реномираниот ватикански егзорцист тврди дека „сотонската јога“ и сериите од типот на Хари Потер се одговорни за големиот бран на демонска опседнатост кај младите луѓе …

ВАТИКАН ОБЈАВИ – Јогата и Хари Потер доведуваат до опседнатост на демоните Прочитај повеќе »

Scroll to Top