(Фото) Соња бара спас на гробот на Богородица во Ерусалим

Фолк-пејачката Соња Тарчуловска, заедно со сопругот Јохан, еден од обвинетите за упадот во Собрание на 27 април, беа на гробот на Богородица во Ерусалим. Со …

(Фото) Соња бара спас на гробот на Богородица во Ерусалим Прочитај повеќе »