Јоко Оно

Макартни го обвини Ленон за распаѓањето на „Битлси“

Пол Макартни во едно од своите интервјуа за радиоемисијата на американскиот водител Хауард Стерн го обвинил својот колега Џон Ленон дека е виновен за распадот …

Макартни го обвини Ленон за распаѓањето на „Битлси“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top