Кумот на Брена и Боба има 35 деца ѝ е најбогатиот спортист во светот

Романецот Јон Цирјак се смета за најбогатиот спортист на сите времиња, чија заработка се проценува на 2 милијарди долари. Тој е единственот поранешен спортист кој …

Кумот на Брена и Боба има 35 деца ѝ е најбогатиот спортист во светот Прочитај повеќе »