Во венчаница на Диор се омажи јорданската принцеза Иман

Принцезата Иман (27), најстарата ќерка на јорданскиот крал Абдула Втори и кралицата Ранија, во саботата се омажи за Џамил Александар Термиотис во кралската палата во …

Во венчаница на Диор се омажи јорданската принцеза Иман Прочитај повеќе »