(Видео) Маж со јајца го гаѓаше кралот Чарлс додека ја откриваше статуата на кралицата Елизабета

Кралот Чарлс ја откри статуата на кралицата Елизабета во Јорк. Тоа е првата нејзина статуа која е поставена на јавна површина откако таа почина. Скулптурата …

(Видео) Маж со јајца го гаѓаше кралот Чарлс додека ја откриваше статуата на кралицата Елизабета Прочитај повеќе »