(Видео) Осумдесет и едногодишен старец секој ден скејта и учи нови трикови, вели дека спортот му помага против деменција

Осумдесет и едногодишниот Јошио Киношита, скејта секој ден и учи нови трикови. Тој вели дека спортот му помага во борбата против деменција. За него годините …

(Видео) Осумдесет и едногодишен старец секој ден скејта и учи нови трикови, вели дека спортот му помага против деменција Прочитај повеќе »