Првиот човек на ОИ во Токио си поднесе оставка откако изјавил дека жените премногу зборуваат

По притисокот од јавноста, шефот на Организацискиот комитет на Летните олимписки игри во Токио, Јоширо Мори, беше принуден да си поднесе оставка. Револтот во јавноста …

Првиот човек на ОИ во Токио си поднесе оставка откако изјавил дека жените премногу зборуваат Прочитај повеќе »