(Видео) „Сите светла“ – најновиот музички проект на Лара Иванова во дует со Јосиф Ристовски

Лара Иванова и Јосиф Ристовски го објавија нивниот прв дует „Сите светла“. Станува збор за трендовски хит, затоа што за само неколку дена има илјадници …

(Видео) „Сите светла“ – најновиот музички проект на Лара Иванова во дует со Јосиф Ристовски Прочитај повеќе »