(Видео) Сталин бил двапати погребан, вториот пат операцијата била тајна и му биле одземени сите ордени

Вториот погреб на советскиот лидер Јосиф Висаринович – Сталин бил на 9 март 1953 година, четири дена по неговата смрт. Балсамираното тело на таткото на …

(Видео) Сталин бил двапати погребан, вториот пат операцијата била тајна и му биле одземени сите ордени Прочитај повеќе »