Јосипа Лисац поради здравствени проблеми го одложи концертот во Загреб

Поради  здравствена состојба хрватската пејачка Јосипа Лисец го одложи концертот кој требаше да го одржи во концертната сала „Лисински“ во Загреб. Како што соопштуваат организаторите, …

Јосипа Лисац поради здравствени проблеми го одложи концертот во Загреб Прочитај повеќе »