(Видео) Јована Здравевска сними кавер верзија на Perfect од Ед Ширан

Јована Здравевска, која има само 13 години и учи во ОУ “Даме Груев”-Битола, веќе подолго време со својот глас ги освојува срцата на македонската јавност. …

(Видео) Јована Здравевска сними кавер верзија на Perfect од Ед Ширан Прочитај повеќе »