Ја украл од Јове! – Најголемата и најтрагична љубов на маршалот Јосип Броз Тито

Се облекувала модерно и женствено, поради тоа што била од богато семејство. Сето ова било доволно за да стане партиска курирка. За Јосип Броз Тито, …

Ја украл од Јове! – Најголемата и најтрагична љубов на маршалот Јосип Броз Тито Прочитај повеќе »