(Видео) Седумдесет и петгодишниот претседател на Уганда прави склекови за да ги мотивира луѓето по дома

Седумдесет и петгодишниот претседател на Уганда Јовери Мусевени, правеше склекови додека е во самоизолација, со цел да ги мотивира и останатите да го следат неговиот …

(Видео) Седумдесет и петгодишниот претседател на Уганда прави склекови за да ги мотивира луѓето по дома Прочитај повеќе »