Јовица Ивановски е добитник на наградата „Браќа Миладиновци“

Јовица Ивановски со стихозбирката „Човек“ е добитникот на годинашната награда „Браќа Миладиновци“, која ја доделува „Струшки вечери на поезијата“. Одлуката на жири-комисијата во состав Милован …

Јовица Ивановски е добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ Прочитај повеќе »