По 50 години Здравко Чолиќ со концерт во Крива Паланка, доаѓа со голем ансамбл, бенд од 12 члена, танцова група и гудачко трио

По 50 години Здравко Чолиќ ќе има концерт во Крива Паланка. Пејачот ќе настапи на фестивалот Joy Fest, а рече дека одамна нема настапувано во …

По 50 години Здравко Чолиќ со концерт во Крива Паланка, доаѓа со голем ансамбл, бенд од 12 члена, танцова група и гудачко трио Прочитај повеќе »