И премиерот на Малта вмешан во убиството на новинарката Дафне Каруан Галиција?

Премиерот на Малта Јозеф Мускат, ги известил своите соработници дека ќе се повлече од функцијата како резултат на политичката и правна криза која била предизвикана …

И премиерот на Малта вмешан во убиството на новинарката Дафне Каруан Галиција? Прочитај повеќе »