Доктор од НАСА беше телепортиран со холограм до Меѓународната вселенска станица

Хирургот на НАСА, Јозеф Шмид бил успешно телепортиран со холограм на Меѓународната вселенска станица. Таму разговарал и комуницирал со другите астронаути, соопштија од НАСА. Овој …

Доктор од НАСА беше телепортиран со холограм до Меѓународната вселенска станица Прочитај повеќе »