(Видео) Хитлер во една ноќ можел да се ослободи од Сталин, Рузвелт и од Черчил

Најголемиот нацистички лидер Адолф Хитлер можел да се реши од неговите најголеми непријатели Франклин Делано Рузвелт, Винстон Черчил и Јозеф Сталин и да ги убие сите …

(Видео) Хитлер во една ноќ можел да се ослободи од Сталин, Рузвелт и од Черчил Прочитај повеќе »