ЈСП Скопје

Уште имало добри луѓе: Возачот на автобус во Скопје и помогна на изнемоштената бабичка

Прекрасна сцена се случи во автобус на ЈСП Скопје кој вози на линија број 24. Според фотографијата од Ѕидот на сообраќајниот срам, возачот на автобусот …

Уште имало добри луѓе: Возачот на автобус во Скопје и помогна на изнемоштената бабичка Прочитај повеќе »

Патниците изгубени во новиот распоред на ЈСП Скопје

ЈСП Скопје го промени класичниот распоред со нов модерен преку кој можете да ги следите автобусите во реално време. Сето ова ги збуни патниците, ако …

Патниците изгубени во новиот распоред на ЈСП Скопје Прочитај повеќе »

Scroll to Top