Раперката Kарди Би е Југословенка

Карди Би јавно призна дека е Југословенка. Најпопуларната раперка со оваа изјава предизвика лавина коментари на  Твитер, откако ја прашаа за бојата на нејзината кожа, …

Раперката Kарди Би е Југословенка Прочитај повеќе »