(ФОТО) Постарите ќе се сетат на оваа југословенска реклама и девојката Ана

Сите југоносталгичари се сеќаваат на рекламата за Пипи, во која главна улога имаше југословенската убавица Ана, која денес има 54 години, но сеуште изгледа неверојатно. …

(ФОТО) Постарите ќе се сетат на оваа југословенска реклама и девојката Ана Прочитај повеќе »