(Галерија) Изложба во спомен на починатата Андријана Мациев за нејзиниот роденден: Јулија ги претстави нејзините најдобри уметнички дела

Синоќа во Битола се одржа манифестација „Љубов за сите“, посветена на Андријана Мациев ќерката на пејачката и водителка Јулија која почина во мај годинава. По …

(Галерија) Изложба во спомен на починатата Андријана Мациев за нејзиниот роденден: Јулија ги претстави нејзините најдобри уметнички дела Прочитај повеќе »