Јулија

Влошена состојбата на Андријана, ќерката на Јулија, која боледува од рак, се бори за животот

Пејачката и водителка Јулија ги повика сите кои ја познаваат нејзината ќерка Андријана, да се молат за неа, бидејќи таа се бори за живот на …

Влошена состојбата на Андријана, ќерката на Јулија, која боледува од рак, се бори за животот Прочитај повеќе »

Откриени праисториски „Ромео и Јулија“ во гроб стар 5000 години?

Гроб стар 5000 години е пронајден во подрачјето на Караганда во Казахстан. Се смета дека во него се погребани праисториски „Ромео и Јулија“. Во непосредна …

Откриени праисториски „Ромео и Јулија“ во гроб стар 5000 години? Прочитај повеќе »

Скрипаљ и неговата ќерка се криеле пред својата смрт

Поранешниот двоен агент Сергеј Скрипаљ и неговата ќерка Јулија на четири часа исклучиле ГПС-следење на своите телефони на денот кога се отруени. Многумина сметаат дека …

Скрипаљ и неговата ќерка се криеле пред својата смрт Прочитај повеќе »

Scroll to Top